2012-07-10

Αποτελέσματα εκλογών

Αγαπητοί συνάδελφοι (όσοι ενδιαφέρεστε για τα της ΕΕΒΕΠ),

Θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη που αν κι έχουν περάσει σχεδόν 3 εβδομάδες δεν έχω ακόμα δημοσιοποιήσει τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών της ΕΕΒΕΠ. Θα ήθελα, επίσης, να σας βεβαιώσω πως δεν οφείλεται σε προσωπική αμέλεια αλλά σε καθυστέρηση που προέκυψε από εμπλοκή με τα ΠΕΤ κατά την ημέρα των εκλογών και μετέπειτα αδυναμία της εφορευτικής επιτροπής να συναντηθεί προκειμένου να οριστικοποιήσει τα αποτελέσματα και να υπογράψει το πρακτικό.

Οφείλω, όμως, να σας ενημερώσω πως αυτό το πρακτικό έχει υπογραφεί από την Παρασκευή 6 Ιουλίου, εντούτοις δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα οριστικά αποτελέσματα. Για την ακρίβεια δεν έχουν καν κοινοποιηθεί στους υποψηφίους. Αν είναι ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής, παρακαλώ τις συναδέλφους που την αποτελούσαν να μάς τα κοινοποιήσουν. Αν πάλι ευθύνεται η πλειοψηφούσα παράταξη, θα παρακαλούσα για το ίδιο.

Σε αυτό, μάλιστα το σημείο θα ήθελα να βεβαιώσω εσάς, τους αναγνώστες μου, ότι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει σε ό,τι αφορά το blog μου, τον τρόπο που σκέφτομαι και γράφω και πως όλες οι δημοσιεύσεις είναι προϊόν αποκλειστικά της ατομικής μου βούλησης, άποψης και νοοτροπίας και δεν εκφράζει μαζικά την ομάδα της “Πανελλαδικής Συνεργασίας” της οποίας είμαι μέλος, εκτός κι αν υπογράφονται διαφορετικά.

Ευχαριστώ πολύ,

Αφροδίτη Φράγκου