2012-05-21

Αναζητούνται… δημιουργικοί εθελοντές!

Tον Ιούλιο και τον Αύγουστο 66 βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα θα οργανώσουν Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας για Παιδιά.
- Στο Future Library θέλουμε να προσεκλύσουμε εθελοντές για να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε την πιο δημιουργική εκστρατεία.
- Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητές τους. Να γίνουν φίλοι μας και μέλη της παρέας μας.
- Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες (πως μπορείτε να βοηθήσετε;).
- Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν σε ποια βιβλιοθήκη επιθυμούν να προσφέρουν και να συμμετάσχουν ενεργά σε δημιουργικές δραστηριότητες όπως θεατρικά παιχνίδια, εικαστικά, ψηφιακά εργαστήρια, ταξίδια μέσα στην πόλη, αφήγηση και βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της περιοχής κ.α.
- Δημιουργούμε μια ομάδα εθελοντών απο όλη την Ελλάδα η οποία θα συντονιστεί διαδικτυακά απο την ομάδα του Future Library.
Διαδώστε το μήνυμα. Κάντε αίτηση. Βοηθήστε τη βιβλιοθήκη σας. Βοηθήστε την πόλη σας.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουνίου. Tην αίτηση εθελοντισμού καθώς και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
Η βοήθεια σας στη διάδοση του Future Library είναι σημαντική.
Το Πρόγραμμα για τις Δημόσιες / Δημοτικές Βιβλιοθήκες υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»
Επισκεφτείτε το Future Library.

Δεν υπάρχουν σχόλια: