2011-03-21

Γενική συνέλευση ΕΕΒΕΠ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 11:00 στα γραφεία της ΕΕΒΕΠ (Σκουφά 52 Αθήνα, 1ος όροφος).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός δράσης Δ.Σ

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Προγραμματισμός δράσης 2011

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, στις 11:00 στα γραφεία της ΕΕΒΕΠ (Σκουφά 52 Αθήνα, 1ος όροφος).

Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσης όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΕΕΒΕΠ (Τρίτη και Πέμπτη 17:30 – 19:30) για ενημέρωσή τους σχετικά με την κατάσταση μέλους και διευθέτηση τυχόν εκκρεμοτήτων.

Για το ΔΣ της ΕΕΒΕΠ

Η Πρόεδρος: Χρ. Κυριακοπούλου

Ο Γεν. Γραμματέας: Δημ. Πολίτης

Εγώ, μια απορία έχω: ποιος είχε την έμπνευση να κανονιστεί η Γενική Συνέλευση το Σάββατο ενός τριημέρου που ο κόσμος θα λείπει; Πολύ θα ήθελα να πάω, έχω ήδη δηλώσει πόσο αλλά αυτό το Σάββατο, σίγουρα δεν μπορώ. Οπότε ελπίζω να επαναληφθεί στις 9/4.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να μαθω αν πηγες εσυ και διάφοροι αλλοι διαμαρτυρομενοι στη γενική συνελευση που ευχοσουν να επαναληφθεί; και αν οχι τότε γιατι διαμαρτύρεστε; περιμένετε να σας λύσουν άλλοι τα προβλήματα σας; αν ειναι ετσι τότε καληνύχτα.....